Hoe werkt een sloopauto verkopen?

auto sloperij

Heb jij toevallig een sloopauto staan of moet jouw auto gekeurd worden, maar komt deze niet door de keuring? Dan is het van belang om te kijken naar hoeveel het kost om de auto te maken. Zijn de reparatiekosten hoger dan de dagwaarde van het voertuig, dan is het in veel gevallen beter om de sloopauto te verkopen. Het verkopen van een sloopauto is in veel gevallen lastig en dit komt doordat je moeilijk een koper kunt vinden. Wil jij weten hoe je het beste een sloopauto kunt verkopen? Klik hier voor meer informatie of lees dit artikel eens grondig door!

Verkoop je auto aan een sloperij

Als je een sloopauto hebt, kun je deze het beste verkopen aan een sloperij. Een sloperij koopt namelijk graag jouw sloopauto en geeft hier ook een vergoeding voor. De vergoeding ligt vaak tussen de 100 en 200 euro en dat is natuurlijk ideaal. Je kunt op die manier toch nog wat geld krijgen voor de sloopauto. Een sloperij komt ook de sloopauto voor jou ophalen, maar dan gaat er wel vaak een bedrag af van de vergoeding. Als je een sloopauto verkoopt aan een sloperij, ben je direct van jouw sloopauto af. De sloperij neemt de sloopauto van jou over, zodat ze deze helemaal uit elkaar kunnen halen.

Hoe werkt het?

Wil je ook jouw voertuig verkopen aan een sloperij, dan is het van belang om een sloperij in de omgeving te vinden. Zoek naar een sloperij op het internet en neem snel contact op met de sloperij in kwestie. Je kunt namelijk direct zien hoeveel je voor jouw sloopauto kunt krijgen en je kunt ook direct een afspraak maken. De sloperij komt dan zo snel mogelijk het voertuig ophalen en zorgt ervoor dat je ook een vrijwaring code krijgt.